HELPPOWEB -Shoppi on oivallinen ratkaisu siinä vaiheessa kun alat tekemään kauppaa webin kautta.

Kauppaa pitäisi saada netin kautta? No sitä varten on SHOPPI, s'il vous plait

Varsinkin aikoina jolloin maailmanlaajuinen epidemia koittelee pienen yrittäjän sieto- ja kestokykyä on webbikaupat nostaneet päätään ja jo nyt lukuisat kauppiaat ovat laittaneet nettikaupan pystyyn.

Nettikaupan avulla laajennat kauppasi maailmanlaajuiseksi ja tavara kulkee ilman että tarvitsee pelätä viruksen taruttamista… tai tarttumista. 

Nyt myös SHOPPI:iin puolen vuoden web-hotelli ja vuoden domaini maksutta. 

SHOPPI SISÄLTÄÄ

valitsemasi domain vuodeksi

Valitsemasi domain .fi, .com tai .net -päätteellä. Huom. Muistathan tarkastaa onko haluamasi domain vapaana.

WordPress -teema asennettuna

Valmiiksi asennettu WordPress sekä sillä tehdyt perussivut.  Etusivu (landing page) jossa haluttu informaatioa Yhteys -sivu tietoineen ja yhteydenottolomake sekä blog -sivu jonne voi kirjoittaa ja jakaa uutisia sekä artikkeleita

Toimii myös mobiilissa

Tehdyt sivut toimivat skaalautuvasti lähes kaikilla tunnetuilla alustoilla ja laitteilla. Näin sivujen lukeminen on helppoa tapahtui se sitten mobiililaitteella tai kotitietokoneella. 

woocommerce -webkauppasovellus asennettuna

WooCommerce on yksi parhaista WordPressin kanssa toimivista webkauppa sovelluksista. Paketissa se tulee teille valmiina. Hintaan kuuluu myös 20 tuotteen integrointi kauppaan. 

Web hotelli palvelu 5,99€/kk/sis.ALV

Web-hotellimaksu kuukaudesssa vuoden sopimuksella. Nyt ensimmäinen puoli vuotta maksutta. 

verkkokauppamaksaminen

Pakettiin kuuluu ”maksu noudettaessa” ja ”PayPal” -maksutavat. Mikäli haluat käyttää suomalaisia verkkopankkimaksuja tai luottokortteja maksun välineinä veloitamme siitä erikseen. Lue lisää lisäpalvelut -sivulta.